Copyright 2010 Wishnet webdesign

Algemene informatie
Umschalten nach Deutsche sprache
Aangesloten bij, of ondersteund door...
Klik hier voor de VVV Zeeland website
Klik hier voor de ADAC website
Klik hier voor de GREENKEY website
Klik hier voor de RECRON website
Renesse aan zee website
Klik hier voor de ANWB website
Camping de Vliedberg® dankt zijn naam aan een eeuwenoude, kunstmatige heuvel die op onze camping ligt. Nieuwe archeologische inzichten stellen dat dit ooit een kasteelberg is geweest. Maar lange tijd werd gedacht dat mensen vroeger naar deze bergjes vluchtten als er dijken doorbraken, vandaar de naam 'vliedberg'. Ooit had Schouwen-Duiveland meer dan veertig van zulke vliedbergen, nu zijn er nog maar twee over.

Camping de Vliedberg® is prachtig gelegen op 1,5 kilometer van de brede stranden van Schouwen-Duiveland en het surfparadijs de Brouwersdam. Het strand van Schouwen-Duiveland is maar liefst 27 kilometer lang. Het is ingedeeld in verschillende zones zodat mensen die bijvoorbeeld rustig op het strand willen liggen, niet gestoord worden door de sportieve strandliefhebbers.

De Brouwersdam is 'the place to be' als het om zeil-, surf- en kitesporten gaat. Met de auto of camper staat u tot bijna op het strand om daar op de Noordzeegolven heerlijk te surfen.

De sfeer op Camping de Vliedberg® richt zich vooral op gezinnen met jonge kinderen die van zon, strand en de zee willen genieten. Zeker in het voor- en naseizoen weten ook senioren ons te vinden om vanuit onze camping te wandelen, te fietsen en de omgeving te ontdekken. En we zijn goed toegerust om campers te laten overnachten van mensen die vaak overdag op de Brouwersdam staan.
Mits aangelijnd, is 1 hond per plaats toegestaan.

Camping de Vliedberg® is geopend van 1 maart tot 1 december.

Info, prijzen en reservering