Copyright 2010 Wishnet webdesign

Activiteiten                                                       kinderanimatie, sport en spel
Umschalten nach Deutsche sprache
Aangesloten bij, of ondersteund door...
Klik hier voor de VVV Zeeland website
Klik hier voor de ADAC website
Klik hier voor de GREENKEY website
Klik hier voor de RECRON website
Renesse aan zee website
Klik hier voor de ANWB website
Ons motto luidt: 'Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben hun ouders ook een fijne vakantie'. Wij proberen het verblijf van uw kind(eren) dan ook zo aangenaam mogelijk te maken.
Natuurlijk zullen de kinderen vooral lekker op het strand zandkastelen bouwen, in de zee zwemmen of met u naar een van de attracties in de omgeving gaan.
Besluit u echter om op de camping te blijven, dan kunnen de kinderen er heerlijk spelen.
Op onze grote speelweide hebben we allerlei leuke, spannende en vooral ook stevige speeltoestellen geplaatst waar de kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven. Klimmen, klauteren, schommelen, glijden, wippen, ronddraaien, tafeltennissen of gewoon lekker rustig in de zandbak spelen. Maar elk jaar weer is de trampoline het meest favoriet.
Tijdens de zomervakantie organiseert het animatieteam regelmatig allerlei avonturen voor onze jonge gasten. Ook houden we wedstrijden voor jong en oud, is er regelmatig een springkasteel of springkussen en ook het schminken ontbreekt niet.
Bovendien kunnen de kinderen in de feestweekenden (Pasen en Pinksteren) en in de weken van het hoogseizoen meedoen aan de kleurwedstrijd. Zij kunnen de kleurplaten ophalen en inleveren bij de receptie.
Een onvergetelijke vakantie, dus!!
Bekijk nog meer mooie foto's in het 'Foto albums'!
Voor de kinderen die zich daar allemaal vééél te oud voor voelen, hebben we een eigen, overdekte plaats ingericht. Daar kunnen ze muziek draaien, tafelvoetbal spelen en een beetje kletsen.
Want onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat kinderen van alle leeftijden al snel vakantievriendjes en vriendinnetjes hebben gevonden.'
Info, prijzen en reservering
Er is 4 weken in het hoogseizoen
een animatie-team aanwezig!!