Copyright 2010 Wishnet webdesign

Umschalten nach Deutsche sprache
Onze voorzieningen
Aangesloten bij, of ondersteund door...
Klik hier voor de VVV Zeeland website
Klik hier voor de ADAC website
Klik hier voor de GREENKEY website
Klik hier voor de RECRON website
Renesse aan zee website
Klik hier voor de ANWB website
Camping de Vliedberg® is eigentijds opgezet. Zo zijn alle kampeerplaatsen 120 m² groot, autovrij en voorzien van aansluitingen voor water, rioolafvoer, elektra, kabeltelevisie en gratis WiFi breedband Internet.
Voor caravans die elke dag naar de Brouwersdam rijden, is een speciaal overnachtingsterrein ingericht.  Ook beschikken wij over een verhard camperterrein met een camperservicestation.

De moderne, (vloer)verwarmde sanitairgebouwen beschikken over ruime toiletten, was- en douchecabines en een familiedouche. Warm douchen kan tegen betaling.
Voor de kleintjes is er apart kindersanitair en een extra verwarmde babyruimte.

Aan de buitenzijde zijn spoelmogelijkheden aangelegd voor uw surfpakken/kleding. Er is ook een aparte surfpakkendouche. Uit hygiënische overwegingen is het niet toegestaan om uw surfkleding in het sanitairgebouw te spoelen.
Uw tank voor het chemisch toilet kunt u uitstorten in de speciale stortplaats.

In de wasserette staan wasmachines, droogtrommels en een centrifuge tot uw beschikking. U kunt er ook strijken. Voor deze apparaten kunt u tegen betaling munten halen bij de receptie. Bij de wasmunt ontvangt u ook wastabletten.

Voor de kinderen hebben wij een ruime speelweide met mooie speelvoorzieningen voor elke leeftijd. In het hoogseizoen organiseren wij activiteiten voor de kinderen (4 weken in het hoogseizoen een animatie-team aanwezig).
Kijk ook bij activiteiten. Er is ook een recreatieruimte met een televisie. Voor de oudere kinderen (tot een jaar of dertien), die soms even zonder de 'kleintjes' willen zijn, hebben we een aparte, overdekte plek waar ze bijvoorbeeld hun eigen muziek kunnen draaien.

In het winkeltje kunt u in het hoogseizoen 's ochtends vroeg diverse versgebakken broodjes, croissants en stokbroden kopen. Als u wilt uitslapen kunt u deze broodjes ook voor een later tijdstip bestellen.
Buiten het hoogseizoen en de feestdagenarrangementen bakken tot wij tot eind oktober deze overheerlijke broodjes alleen in het weekeinde.
Het winkeltje heeft verder een klein assortiment levensmiddelen en andere dagelijkse benodigdheden. Ook verkopen we campinggas.

Bij de receptie vindt u onze uitgebreide collectie folders met bezienswaardigheden en activiteiten in de wijde omgeving. Als u aankomt, ontvangt u van ons de SchouwenDuivelandPas. Deze toeristische pas geeft tal van voordelen. Kijk ook eens op 'De Omgeving' pagina.
Bij de receptie kunt u ook fietsen (met kinderzitjes) huren.
De receptie en het winkeltje zijn tussen 12.00 en 14.00 uur gesloten.

Info, prijzen en reservering